Αγορες Bioten Essence Mac Loreal

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 18 σχόλια
Γεια σας αγαπημένες μου!
Επιτέλους Παρασκευή!Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν προλαβαίνω να κάνω τιποτα γυρνάω σπιτι και ειμαι πτώμα :( και δυστυχώς δεν προλαβαίνω ουτε καινούργιες αναρτήσεις να γράφω Αλλα σας υπόσχομαι πως τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα θα γραφω κατι καινούργιο
Χρόνια πολλα θα ήθελα να πω σε ολες τις Δημητρες!!

Αυτήν την εβδομάδα επισκέφτηκα τα hondos και είχαν πολυ καλές προσφορές και παρόλο που έλεγα πως δεν θα ξαναγοραζα τίποτα δεν άντεξα!!:P Τα πρώτα πράγματα που ειδα ηταν της bioten σε προσφορά και σε πολυ καλή τιμή! Ηθελα να δοκιμάσω τα μαντιλάκια για ντεμακιαζ γιατι εχω ακούσει διάφορα σχόλια και ηθελα να εχω και μια δικιά μου γνώμη για αυτα, οπότε ηταν πολυ καλη ευκαιρία να τα παρω γιατι ηταν 1+1 δωρο και η τιμή τους 2.70 ! Στη συνέχεια ειδα κρεμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμηδες και ειχε δωρο καθαριστικό προσωπου χωρις σαπούνι και η τιμη του ηταν μονο 6 ε!!Το τρίτο πράγμα με το που το ειδα χωρις δεύτερη σκεψη την εβαλα στο καλαθάκι μου ηταν κρεμα για τα χερια 1+1 δωρο για ξυρο δερμα την λατρεύω αυτήν την  κρεμα!! Ενυδατώνει χωρις να ειναι λιπαρή !Και η τιμη της 2.80.Και τελος το τελευταιο πραγμα που πηρα ηταν κρεμα για τα ματια για τις πρωτες(λεπτες) ρυτιδες ισως ειναι βέβαια λιγο νωρίς να παιρνω τέτοιου είδος κρεμες αλλα ειπα να την δοκιμάσω η τιμή της ήταν 10ε





Και πριν  παω στο ταμείο φυσικά πέρασα απο την essence! Πάντα όταν παω στα hondos περνάω για να δω τι καινούργιο είχαν φέρει και ευτυχώς αυτην την φορα ηταν γεμάτα τα ράφια !! (εκτος απο την καινούργιο συλλογή που δεν την πρόλαβα  Και επιτέλους πηρα την μάσκαρα 2in 1 volume!!Εδω και τοσο καιρο ηθελα να την δοκιμάσω αλλα ποτε δεν την έβρισκα Μεχρι στιγμής την εχω δοκιμάσει μονο μια φορα  μπορω να πω πως μαρεσε παρα πολύ !Πηρα δυο μανό σε δυο πολυ ομορφα χρωματακια ενα απαλο ροζ το νουμερο 27 και ενα μπορντο με glitter το νουμερο 29.Καi τέλος πηρα ενα κραγιόν σε μοβ χρωμα το νουμερο 12 sparkling miracle!


Το τελευταίο καιρο παίρνω διαφορα λαδάκια για τα μαλλια μου και ηθελα να δοκιμάσω πολυ της loreal.Ειναι με εκχυλίσματα λουλουδιων και υποσχεται ζωντανια στα μαλλια απαλο αγγιγμα.Ειναι πολλαπλων χρησεων χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο μετα το λουσιμο και εαν δεν κανω λαθος το χρησιμοποιούμε πριν  το πιστολακι για να μην φριζαρει το μαλλί η τιμη του 10ε


Και τελος πηρα το μολυβάκι για τα φρύδια απο την mac το οποιο μαρεσει παρα πολυ ειναι το must have μου 

Δεν εχω δοκιμάσει μεχρι στιγμης σχεδον κανενα προϊόν για να σας πω την γνωμη μου!Αλλα σε λιγο καιρο πιστεύω θα σας κανω ενα ολοκληρωμένο review για τα συγκεκριμένα!

                        Εσεις εχετε δοκιμάσει καποιο απο τα παραπάνω προϊόντα?
                       Εαν ναι πιο? Πείτε μου την γνώμη σας με ενδιαφέρει πολυ!

                                                         Θα τα ξαναπούμε σύντομα
                                                                      Φιλια πολλα







18 σχόλια:

  • Pretty Shiny Cupcake είπε...

    Αχ αυτή την προσφορά της bioten δεν μπορώ να την βρώ πουθενά!!!πολύ καλές οι αγορές σου!!Εμένα δεν μαρεσε πολύ η μασκαρα της essence!
    αν θέλεις γίνε μέλος στο blog μου:http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλακια

  • ΜΑΡΙΑ Π. (BeautyGirl) είπε...

    Μεγειά τα πραγματάκια που πήρες! Να τα χαρείς! Κι εγώ πήρα από τις προσφορές της bioten. Εμ, πως να μην πάρεις με τέτοιες τιμές; Έχω δοκιμάσει πολλά απ' τα προίόντα της bioten και η κρέμα ματιών είναι αυτή που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες. (έχω γράψει σχετικό review)

  • Xristina K είπε...

    Και εγω πρώτη φορα ειδα αυτην την προσφορά και ηταν ευκαιρία!!Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμένη μασκαρα και ηθελα πολυ να την δοκιμάσω για πρωτη ματια μου άφησε πολυ καλη αποψη τωρα στη συνέχεια θα δουμε και θα σας πω!
    Φιλακια πολλά
    Καλο βραδυ

  • Xristina K είπε...

    οι κρέμες ειναι παρα πολυ καλές(μεχρι στιγμή τις χρησιμοποιώ εδω και 3 ημερες και ειμαι πολυ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα!)
    Καλό βραδυ

  • Xristina K είπε...

    εμενα μαρεσε παρα πολυ η κρεμα ματιων και κρεμα ημερας! παρόλο που τα χρησιμοποιώ μονο 3 ημερες αφήνουν πολυ ωραια αίσθηση στο πρόσωπο!
    φιλαια

  • Xristina K είπε...

    Σε ευχαριστω παρα πολυ που με σκέφτηκες!Το συγκεκριμένο βραβειακι το ειχα φτιάξει πριν καιρο ,απλα θα κανω μια ανανέωση
    Καλο βραδυ φιλια!!

  • evonita είπε...

    πως να αντισταθείς στις προσφορές!! σε νιώθω! είναι πειρασμός!! με γεια!! εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω, θα περιμένω το review που θα κάνεις! φιλάκια!!

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

ότι μας έκανε εντύπωση από το διαδίκτυο
 

©Copyright 2012-2013 Beautiful Lady Blog