Φτιάξτε το φρύδι σας σωστά!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 2 σχόλια
                                                                 Hello Ladies!

Τα φρύδια ειναι η εικόνα σας!Ενα σωστό φρύδι κανει τα μάτια σου να φαίνονται υπέροχα αναδεικνύοντας το βλέμμα σου!


(όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μονοι σας τα φρύδια χρειάζονται κάποια διόρθωση)


Τοποθέτησε ένα μολυβι κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια Θα δεις ότι το φρύδι σου είναι είτε πιο έξω από τον μολιβι είτε πιο μέσα.Και τα 2 ειναι λαθος!Το σχημα του φρυδιου θα πρεπει  να ξεκιναει στο εξωτερικο σημειο  και να σχηματίζεται ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού!!
Ξεκινάμε ορίζοντας την αρχή και το τέλος του φρυδιού τοποθετώντας ενα μολύβι η οποιοδήποτε άλλο ίσιο αντικείμενο στο πλαϊνό τις μύτης στην εξωτερική γωνιά του ματιού και σημειώνοντας με το μολύβι το τέλος του φρυδιού.Το κέντρο του φρυδιού θα πρεπει να ειναι εκει που γίνεται η πιο έντονη καμπυλι θα πρέπει να ειναι περίπου εκει που τελειώνει η κορη του ματιού.Σε αυτο το σημείο ίσως χρειαστεί να αποτριχώσετε πιο πολυ για να φανεί η καμπύλη του φρυδιού!


Με το τσιμπιδάκι μας και ενα βοηθητικό βουρτσάκι καθαρίζουμε τα φρυδακια μας!Με ενα ψαλιδάκι σε συνδυασμό με το βουρτσακι μας χτενίζουμε τις τριχουλες μας προς τα πανω και οι τριχουλες που προεξέχουν απο το σχήμα μας τις κόβουμε για να ειναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα!

Τέλος επειδή τα φρυδακια μας ειναι αδερφακια δεν σημαίνει πως θα ειναι και δίδυμα!!Για αυτο δεν πρεπει να ξεχνάμε ποτε να γεμίζουμε τα φρύδια μας με ενα μολύβι η με μια σκια αντίστοιχου χρώματος!



Μια συμβουλή : εάν είσαι πρωτάρα και δεν έχεις ξαναβγάλει ποτε το φρύδι σου και θα το κανεις για πρώτη φορα προτίμησε καλύτερα για αρχή εναν ιδικό γιατι με το αποτέλεσμα που θα φτιάξεις μόνη σου ίσως απογοητευτείς! Θα σου κανει το σχημα που επιθυμείς και να ταιριάζει στο πρόσωπο σου.Και αργότερα μόνη σου οταν χρειάζεται να το διορθώνεις!

Το σχήμα προσώπου επισης παίζει μεγάλο ρόλο!Για π.χ σε τετράγωνα πρόσωπα δεν ταιριαζει  φρυδι με εντονο τοξο επειδή ήδη το προσωπο εχει πολλες γωνίες και ενα φρυδι εξίσου έντονο θα φαίνεται πολυ "αγριο"
Σε στρόγγυλα προσωπα ταιριάζουν πολυ τα πυκνά φρυδια με καμπυλη και έντονο τοξο
Σε πρόσωπο μακρόστενα η σχημα καρδιας τα πραγματα ειναι πιο ευκολα σας ταιριάζει  , η απολυτη ευθεία
Για οβαλ πρόσωπα (εδω ανήκω) σας ταιριάζουν τα έντονα φρύδια

                                        Ελπίζω να μπόρεσα να σας βοηθήσω έστω και λίγο!!
                                                            & να ήμουν κατανοητή!

                                                               Θα τα πούμε σύντομα
                                                                      Φιλιά πολλά


2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

ότι μας έκανε εντύπωση από το διαδίκτυο
 

©Copyright 2012-2013 Beautiful Lady Blog