Top 12 essence products

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 5 σχόλια
                                                          Γεια σας κορίτσια
                                         Ελπίζω να σας βρίσκω όλες πολύ καλά!!
Το σημερινό ποστ θα αφορά τα αγαπημένα μου προϊόντα απο την εταιρία essense!
Είμαι και εγώ μια από τις κοπέλες που λατρεύω την essence είναι μια πολύ αγαπημένη εταιρία με πολυ οικονομικά προϊόντα και πάρα πολύ καλά πάνω απο όλα! Έκατσα και διάλεξα κάποια προϊόντα που τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.

Και θα ξεκινήσω πρώτα απο την βάση μου εχει γίνει απο τα αγαπημένα μου make up είναι της essence το stay all day 16 ώρες πολυ καλο make up σε υγρή μορφή ειναι το χρώμα 20 soft nude.Το make up αυτό δίνει μετρια κάλυψη αφήνει το δέρμα με όμορφη λάμψη εχει υπέροχη μυρωδιά το μονο ελάττωμα που έχει ειναι οτι  δεν καλύπτει τοσο καλα τα σπυράκια η οτιδήποτε αλλο μπορεί να έχετε στο πρόσωπό σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καποιο προϊόν επιπλέον

Δεύτερο λατρεμένο προϊόν είναι το concealer της essence το εχω λατρέψει τοσο πολύ που σχεδόν μισό χρόνο μόνο αυτο χρησιμοποιώ και είναι το stay natural το νούμερο 01soft beige προσφέρει μέτρια κάλυψη θα είναι ιδανικό σε άτομο που δεν εχει κάποιο πρόβλημα κάτω απο τα μάτια οπως π.χ μαύροι κύκλοι φωτίζει το βλέμμα σας . Επίσης πολυ αγαπημένο προϊόν ειναι το cover stick το νούμερο 01matt sand ειναι επίσης κονσιλερ σε μορφή κραγιόν προσφέρει πολυ καλη κάλυψη ιδανική για άτομα με μαυρους κύκλους εγω το χρησιμοποιώ για να καλύψω κάποιο σπυράκι η κοκκινίλα οταν υπάρχει στο δέρμα μου

Επόμενο αγαπημένο προϊόν για τα μαγούλα είναι 2 είναι το silky touch το νούμερο 10adorable και ειναι αυτο το υπέροχο χρώμα το ροζακι η ύφη του είναι υπεροχη γράφει πολύ ωραία πάνω στα μάγουλα και εχει και διάρκεια .Το επόμενο ρουζακι είναι το souffle touch το νούμερο 030 cold wildberry blush είναι σε υγρή μορφή αυτό το λατρεύω να το χρησιμοποιώ μαζί με την bb cream μου η τα πρωινά που δεν θέλω πολυ έντονο μακιαζ το αποτέλεσμα ειναι τοσο φυσικό!


Συνεχίζω με αγαπημένες σκιες την absolutely nature το νούμερο 51 είναι γκρι με λάμψη την λατρεύω αυτήν την σκιά και 2 τέλειες
βάσεις για τα ματιά η stay alla day long lasting το νούμερο 01coppy right καφέ μπρονζε χρώμα πάρα πολυ όμορφο  και το νούμερο 02 glammy goes to ενα χρυσό ματ χρώμα παρα πολυ όμορφη και αυτή και μερικές φορες τις φοράω και σαν σκιά και μ'αρεσει παρα πολυ!





Και τελειώνω με τα χείλη με αγαπημένα κραγιόν ειναι το  coralize me 55ενα υπέροχο κοραλι χρώμα πολυ φορεμένο  και το alla about cupcake το νούμερο 53 ενα υπέροχο ροζουλι τα κραγιόν αυτα δεν δίνουν τοσο πολυ χρώμα αλλα ειναι πολυ ενυδατικα σαν liposan με χρωματακι εχουν υπέροχη μυρωδιά και εινα παν φθηνά και απο την καινούργια σειρά ready for the boardding το νούμερο 01 sending you kisse & 02 beauty on tour πολυ αγαπημένα κραγιονακια με υπέροχο χρώμα τα οποία τα εχω λατρέψει!




   Θα θελα πολύ να μου γράψετε στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα τις essence

                                                          Θα τα ξαναπούμε σύντομα
                                                                      Φιλιά πολλά


5 σχόλια:

  • Xristina K είπε...

    σε ευχαριστώ Αννα μου! και εγώ τυχαία τα πρόλαβα γιατί όποτε πάω συνήθως τα ράφια είναι άδεια :( ήμουν τυχερή όμως αυτήν την φορά τα 2 τελευταία κραγιονάκια τα πήρα εγώ :)

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

ότι μας έκανε εντύπωση από το διαδίκτυο
 

©Copyright 2012-2013 Beautiful Lady Blog